Hvordan returnerer jeg min vare?

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager varen. Du skal derfor kontakte os inden for 14 dage efter du har modtaget varen, for at benytte dig af fortrydelsesretten. Derefter skal vi senest modtage varen 14 dage efter, du har rettet henvendelse.

Du kan gøre brug af fortrydelsesretten, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som den blev leveret. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du åbenlyst har brugt varen, så det forringer salgsværdien. Varens originale emballage er af væsentlig værdi, og varen skal altid returneres i den originale hele emballage. Lamper, der har været monteret, tages ikke retur.

Vi tilbagebetaler naturligvis hele købsbeløbet. Den eneste omkostning du har, hvis du vælger at benytte dig af fortrydelsesretten, er portoen for at sende varen retur til Aros Lights.

Varen skal sendes til: 
Nyringen 23, 2. mf.
8240, Risskov
Danmark

Købsbeløbet tilbageføres til dig, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at varen lever op til kravene for fortrydelse. Beløbet returneres på samme betalingsmetode, som du brugte til at betale for varen med.

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen ved returnering af varer.

Tilbage til toppen