Om os

Design med mening

Vi fremstiller lamper i naturmaterialer fra klassiske danske træsorter. Det gør vi for at omfavne den skandinaviske natur, for at skåne miljøet og begrænse lang transport. Lamperne bliver lavet af træfinér, der er 0,6 mm tykt. Det betyder, at der anvendes meget lidt materiale til en lampe. Samtidig tillader de tynde stykker af træ, at lyset skinner igennem og afslører træets smukke årer, som gør hver lampe unik. Hver lampe sættes sammen af kun fem stykker træ. Fire stykker finér og ét stykke krydsfinér, som skæres på en laserskærer for at undgå unødigt spild af træ. Alle vores lamper er designet og håndlavet i Danmark.

Miljøvenlige pendellampe i træ, Freja

Vores historie

Aros Lights er en nystartet virksomhed, som håndlaver lamper i træ. Aros Lights startede som en passion og personlig hobby for vores designer Andreas. Andreas valgte at indgå et partnerskab med to nære venner – Mikkel og Signe. Sammen har de tre startet Aros Lights I/S, hvor der er fokus på at skabe smukke og miljøvenlige lamper i træ.

Personerne bag

Vi er tre passionerede venner med vidt forskellige interesser og kompetencer, der sammen har indgået et partnerskab og startet Aros Lights. Vores mission er, at alle skal have råd til smukke håndlavede lamper, der er designet og produceret i Danmark.

 

Personerne bag Aros Lights
Fra venstre: Andreas, Signe og Mikkel

Andreas Jacobsen 

Andreas har altid haft en passion for træ. Det er et element, som han elsker at arbejde med, hvilket også tydeligt kommer til udtryk i de smukke lamper. Andreas har selv designet lamperne, og det er også Andreas, der håndlaver alle lamper. Det betyder, at alle lamperne er unikke med deres egne særpræg og skønhedsfejl. Andreas er 22 år, kommer fra Varde og er uddannet maskiningeniør. Han har derfor godt styr på både materialer og teknikken bag produktet. Hans drøm er, at kunne designe smukke lamper i træ på fuld tid. Han har mange idéer og afprøver løbende nye metoder og træsorter, så vi kan udvide sortimentet.

Mikkel Boeg Jensen

Mikkel er iværksætteren bag projektet. Mikkel lærte Andreas at kende, da de gik på samme uddannelse. Mikkel er 24 år, kommer fra Stubbekøbing på Falster og er også uddannet maskiningeniør. Ligeså længe som Mikkel har kendt Andreas, har Andreas snakket om hans lamper i træ. Da Mikkel så lamperne, øjnede han straks lampernes potentiale, og tilbød at hjælpe Andreas, så lamperne kunne komme ud i de danske hjem. I dag holder Mikkel styr på virksomhedens regnskaber og budgetter, ligesom han sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder en skarp pris på dansk håndlavet design.

Signe Meilstrup Jensen

Signe blev suget ind i eventyret gennem Mikkel. Signe kunne mærke, at virksomheden manglede en humanist med andre meninger og holdninger, og hun blev derfor hurtigt en integreret del af teamet. Signe er 23 år, kommer fra Nykøbing Falster og har en bachelor i Kinastudier og Humanistisk organisationsudvikling. I dag står hun med ansvaret for salg, markedsføring og kundeservice. Signes hovedfokus er kunden og hendes fornemmeste opgave er, at sørge for, at tilgodese kundernes behov og yde service i verdensklasse.

Tilbage til toppen