FAQ

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her, er du altid velkommen til at skrive os på info@aroslights.com.

Hvilken form for levering tilbyder Aros Lights, og hvor lang tid tager leveringen?

Vi tilbyder at sende vores varer med dao eller GLS, som begge leverer direkte hjem til dig. Nemt og hurtigt. Fragt koster 45 kr. med dao og 69 kr. med GLS. Leveringstiden er 2-4 hverdage. 

Vi gør opmærksom på, at vi kun sender til danske adresser. Ønsker du at få din pakke leveret til andre lande (herunder Grønland og Færøerne), kan du kontakte os på vores mail info@aroslights.com, så vi kan lave en aftale.

Hvilke betalingsmetoder godtager Aros Lights?

Hos Aros Lights kan du betale med kreditkort/betalingskort, Paypal, Google Pay, Apple Pay, Shop Pay og Bancontact hos Aros Lights.

Vælg hvilket kreditkort/betalingskort du ønsker at betale med ved kassen, og udfyld den obligatoriske information. Når du gennemfører din bestilling, registreres dit kort, og du vil efterfølgende modtage en mail som bekræfter, at vi har taget imod din bestilling. Beløbet trækkes først fra din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Hvis dit kort ikke bliver godkendt, og betalingen ikke kan gennemføres, vises en fejlmeddelelse på skærmen. Vær opmærksom på, at visse banker kortvarigt reserverer beløbet, selvom betalingen mislykkes.

Bemærk venligst! Fra d.14 November 2020 har Nets opdateret deres “SCA” (strong customer authentication/NemID) i Danmark. Det betyder, at du fremover skal bruge NemID til at godkende din betaling.

Kortbetaling med 3D secure: På grund af et nyt EU-direktiv i 2021 vil alle kortbetalinger fremadrettet blive mere sikkert at anvende ved online køb. Dette betyder, at du vil blive bedt om at godkende din betaling via 3D secure (også kaldet Verified by Visa eller MasterCard secure afhængigt af, hvilket kort du har). Denne proces udføres af din bank, og dette betyder derfor, at såfremt du oplever problemer med at godkende din betaling, bedes du kontakte din bank, som kan hjælpe dig.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager varen. Du skal derfor kontakte os inden for 14 dage efter du har modtaget varen, for at benytte dig af fortrydelsesretten. Derefter skal vi senest modtage varen 14 dage efter, du har rettet henvendelse.

Du kan gøre brug af fortrydelsesretten, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som den blev leveret. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du åbenlyst har brugt varen, så det forringer salgsværdien. Varens originale emballage er af væsentlig værdi, og varen skal altid returneres i den originale hele emballage. Lamper, der har været monteret, tages ikke retur.

Vi tilbagebetaler naturligvis hele købsbeløbet. Den eneste omkostning du har, hvis du vælger at benytte dig af fortrydelsesretten, er portoen for at sende varen retur til Aros Lights.

Varen skal sendes til: 
Nyringen 23, 2. mf.
8240, Risskov
Danmark

Købsbeløbet tilbageføres til dig, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at varen lever op til kravene for fortrydelse. Beløbet returneres på samme betalingsmetode, som du brugte til at betale for varen med.

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen ved returnering af varer.

Hvilken pære skal jeg vælge?

Når man skal skifte sine gamle elpærer ud med nye energieffektive LED-pære, er det vigtigt at man vælger den rigtige LED pære til sine lamper.

Når man vil sammenligne forskellige pæres effektivitet, bruger man primært to parametre: hvor meget lys pæren udsender (lumen) og den energi den bruger (Watt). Dvs. at du skal kigge på lumen, for at beregne hvor meget lys din LED pære giver. Dette kan dog være svært, da det ofte er Watt og ikke lumen der bliver opgivet på pærerne. Jeg har lavet en overskuelig tabel, hvor du kan se hvad omregningen ca. bliver.

LED

Sparepære

Traditionel pære

 2 Watt

 7 Watt

 25 Watt

 4Watt

 9 Watt

 40 Watt

 6 Watt

 13 Watt 

 60 Watt

 8 Watt

 25 Watt 

 75 Watt

 10 Watt

 28 Watt 

 100 Watt

 

For se hvilken pære der passer bedst til lamperne fra Aros Lights, se da vores kollektion af lyskilder her.

Hvor kan jeg se jeres produkter?

I øjeblikket har vi desværre ikke et showroom, men vi er altid åbne for at lave en demonstration efter aftale. Vi kan kontaktes på info@aroslights.com

Tilbage til toppen