Lamper til stuen

Det vigtigste rum

Stuen er for mange det vigtigste rum i hjemmet. Det er her, du underholder gæster, slapper af efter en lang dag og nyder samværet med familien. Dit valg af belysning skal derfor passe til alt dette. Mange forbinder også stuen med hygge, og det ville være en skandale, hvis dit valg af lampe og belysning ikke tog højde for dette.

Pendellamper til stuen

En pendellampe kan have mange funktioner i stuen. En pendellampe behøver ikke altid, at oplyse hele rummet. Ofte kan du sætte fokus på bestemte objekter med en pendellampe. For eksempel hen over det smukke sofabord eller hyggekrogen i hjørnet af stuen. Samtidig er pendellamper et kunstværk i sig selv, der er med til at indramme netop din stil.

Pendler, hvor placeres de i stuen?

Lamper skaber lys, og har en enorm betydning for, hvordan du oplever rummet. Du kan nemt forandre stemning med lys og smukke lamper. I dag er stuelamper lig med smukke design objekter, der pynter og skaber hyggestemning i vores indretning.
Frej pendellampe hænger over en stor plante i et hjørne bag TV'et
.
Det er altid en god idé, at placere en lampe i nærheden eller bag dit TV. Derved slapper dine øjne bedre af, og du undgår at anstrenge dine øjne unødigt efter for eksempel en lang arbejdsdag. På dette billede hænger vores Frej pendellampe bag TV'et hen over en stor plante. Vores lampe i træ giver en behagelig belysning for øjet, og sætter samtidig fokus på et hjørne, der ellers ville være kedeligt og betydningsløst.
.
Frej pendellampe hænger i en hyggekrog ved en lænestol og et lille sofabord.
Du kan med fordel også hænge en enkelt lampe hen over et hjørnebord eller en læsestol for på den måde at skabe små "hyggestationer" i din stue.
.
Frej pendellampe hænger over en skænk i stuen.
..
På dette billede hænger vores Frej pendellampe over en skænk i stuen. Lampen er placeret i midten af skænken, og giver lys oppefra, mens en bordlampe giver lys nedefra. Det skaber en flot dynamik og behagelig belysning. Samtidig kaster Frej pendellampen en smuk skygge ud i rummet, og er et godt valg, hvis du ønsker en hyggelig belysning.
.
Men det er ikke nok kun at vælge den rigtige lampe, du skal også vælge den rette pære til din belysning. Her anbefaler vi Osram LED pære, som du kan købe fra vores webshop. Denne pære giver et varmt hvidt lys, der komplementerer træets årer. Med denne pære er du samtidig også med til at passe bedre på miljøet.
Tilbage til toppen