Lamper til kontoret

Skab arbejdsglæde med den rigtige belysning

Den rigtige lampe og belysning kan skabe stor arbejdsglæde. Samtidig kan lyset også bidrage til, at skabe et sundt og godt arbejdsmiljø. Kontoret er typisk et sted forbundet med en eller anden form for arbejde. Om du sidder på kontoret en hel dag eller bare et par timer om dagen, så har belysningen stor betydning.

På kontoret er det vigtigt, at have en god lampe, der lyser hele rummet op samt have en bordlampe, der lyser netop det op, som du sidder og arbejder med. Begge dele er vigtigt for at skabe et godt arbejdsmiljø. Det meste arbejde i dag foregår på en computer, og derfor er det vigtigt med den korrekte belysning, så du ikke generer dine øjne, og kan koncentrere dig bedst muligt. 

FREJ pendellampe over et skrivebord på kontoret.

Den optimale belysning

Vi anbefaler, at du har en god ovenbelysning, som oplyser hele rummet, og en bordlampe, der oplyser det område, hvor du arbejder. Vi anbefaler også, at du har begge lys tændt, når du sidder og arbejder. Det skaber nemlig en mere jævn overgang i belysningen ved computeren. Med en Frej pendellampe er du sikret en behagelig ovenbelysning, samtidig med at du får en designerlampe, der komplementerer dit hjem og din stil.

På billedet oplyser Frej pendellampen hele kontoret, mens en bordlampe står parat på bordet, når der skal arbejdes. Det skaber en optimal belysning, så du kan arbejde længe og koncentreret, og samtidig får du en jævn overgang i belysningen fra rum til skærm.

Tilbage til toppen