Træets fantastiske evner!

Indret dit hjem med miljøvenlige materialer, og mærk de gode effekter! Ikke nok med, at det giver et par plus point på samvittigheden, så er træ både godt for miljøet og kan også være med til at forbedre indeklimaet. Ren win-win! Du kan med fordel vælge materialer og produkter til din bolig med omhu, så du på den måde belaster miljøet mindst muligt, og tager gode valg for dig selv og din sundhed.

Frej pendellampe hængende i et værelse med en masse planter

Vilde med træ

Hos Aros Lights er vi vilde med træ! Træ er et fantastisk materiale at arbejde med, der ovenikøbet ser smukt ud og er godt for indeklimaet. Det er helt igennem et naturmateriale uden nogle former for kemi. Det betyder også, at det kan genbruges eller komposteres efter brug. Samtidig er vi vilde med det udtryk, som træ tilføjer til ens bolig. Det er lidt ligesom at få et stykke natur ind i hjemmet på en stilfuld og elegant måde. Og når du tænder lampen, og træets unikke årer kommer til syne, sker der noget helt magisk.

 

 

En naturlig ressource

Træ er en naturlig ressource, og træ lagrer CO2. En forudsætning for, at træet er CO2 neutralt er dog, at træet produceres bæredygtigt. Der er et meget begrænset energiforbrug ved produktionen af træ, og træ er let tilgængeligt. Der vokser træer i det meste af landet, og træet skal derfor ikke transporteres langt, når der vælges lokale træsorter.

Hos Aros Lights anvendes der kun klassiske danske træsorter i produktionen. Lampeskærmen fremstilles i træfinér, der kun er 0,6 millimeter tykt. Derfor bruger vi utrolig lidt materiale, når vi fremstiller en lampe, og vægten reduceres betragteligt, hvilket er en fordel, når det skal transporteres.

Sammenlignet med andre produkter er træ en meget miljøvenlig ressource. En forudsætning for dette er dog, at vi passer på vores skove. Samtidig skal vores lamper i træ bruges flittigt og længe for at have omtanke for miljøet. Til sidst skal træet genbruges eller på anden måde udnyttes, når lampen har tjent sit formål.

 

Vil du også gøre træ til en del af din indretning, og derved tage et mere miljøbevidst valg? Så tøv ikke med at købe vores produkter her.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Tilbage til toppen