Én lampe - Ét træ

For hver lampe vi sælger søger vi for, at der bliver doneret penge til at blive plantet et træ. Det gør vi gennem samarbejdet med Growing Trees Network Foundation (GTNF).

Hjertesag

Vi er selv storforbrugere af skovene i de områder, hvor vi bor. Vi går jævnligt ture i skoven, vi løber i skoven og vi cykler i skoven. Når vi får familie og venner på besøg, går vi altid en lang tur i skoven enten for at samle appetit til aftensmaden eller fordøje maden, når vi har spist. Det ville være helt utænkeligt, hvis skoven ikke var der.

Samarbejdet med Growing Trees Network Foundation er et samarbejde, som vi er super stolte af hos Aros Lights. Det er vigtigt for os, at vi bevæger os i en retning, hvor vores produkt er 100% bæredygtigt. Det er en hjertesag for os personligt, og det ønsker vi også at vise gennem en ansvarlig og miljøvenlig virksomhed.

Samarbejdet 

Helt konkret fungerer samarbejdet på den måde, at vi hvert kvartal opgør, hvor mange lamper vi har solgt. Derefter sender vi en donation til GTNF, der svarer til det antal lamper, vi har solgt. Til gengæld får vi et Folkeskovs Certifikat, der viser, hvor mange træer vi har været med til at plante. På GTNF’s hjemmeside er vi listet under deres samarbejdspartnere, og på deres hjemmeside kan du til enhver tid se, hvor mange træer vi har doneret. 

Folkeskovs Certifikat

For eksempel har vi som en start doneret 100 træer til GTNF, som går til oprettelsen af nye Folkeskove i Danmark. Formålet med Folkeskovene er, at sikre rent drikkevand, give mere natur og biodiversitet, skabe nye rekreative områder og oplagring af CO2, så vi modvirker global opvarmning.

Én lampe – Ét træ er vores måde at sige, at vi tager vores miljøaftryk alvorligt. Vi vil gerne give dig mulighed for at købe en lampe, der kommer til at blive brugt i mange år, hvorefter den kan genbruges eller bionedbrydes. Samtidig er du også med til at sikre vores dejlige skove i Danmark, som vi alle har stor glæde af.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Tilbage til toppen