40% rabat på alle lamper!

Back to nature

Grønne planter i hele stuen, ubehandlet trægulv og naturfarver over hele paletten – vi er vilde med boligindretning, der afspejler naturen! Vores bolig er vores afslapningssted, vores afstressningssted og vores base. Det er her, vi lader op, så vi er klar til hverdagens udfordringer. Du kan skabe din egen unikke stil med naturlige materialer og farver.

Praktisk indretning under Corona-krisen

Under Corona-tiden har mange oplevet, at deres hverdag er blevet vendt på hovedet. Nogle har været udfordret med plads og fordybelse, og mange har brugt naturen som et afbræk for at komme lidt væk fra hjemmet. Ja, vi har nok aldrig været så meget hjemme, som vi har været under Corona-krisen. Det har sat tanker i gang hos mange, og fået boligdrømme og indretning til at få en helt anden praktisk betydning.

Grønne nuancer, naturlige materialer og smukke planter

Vi nyder at være i naturen, og være en del af de skiftende årstider. Når foråret kommer, bruger vi gerne tid i naturen. Men det er ikke kun udendørs, at vi fortrylles af naturen og de smukke grønne nuancer. Vi har taget det til os, og taget det med ind i vores boligindretning. Der er kommet fokus på de grønne nuancer, naturlige materialer og smukke planter.

Er du en af dem, der går med nye idéer til boligindretning i maven? Hvis du også gerne vil være med til den grønne indretning og back to nature-tankegangen, så har vi nogle idéer til, hvordan du nemt kan skabe mere natur og ro i din indretning.

  1. Indret med naturlige materialer

Brug naturlige materialer i din indretning som for eksempel træ. Træ kan både give et råt look, hvis det er ubehandlet, men det kan også være romantisk, hvis det bliver slebet eller malet. Det er også meget moderne at mixe materialer, så selvom du ikke har andre møbler eller pyntegenstande i træ, kan du sagtens introducere det i din indretning. Hvis du gerne vil skabe blikfang med et træ-element, så er vores Sif lampe perfekt til dette formål. Med sine runde organiske former og stilrene udtryk vil Sif lampen skabe positiv opmærksomhed i ethvert rum.

  1. Brug grønne planter

Giv den gas med grønne planter. Måske har du, ligesom mig selv, ikke de grønneste fingre i verden, men derfor er de grønne planter perfekte. Du behøver ikke at vælge en plante, der blomstrer én gang om året og kun er flot dér. Brug i stedet færre penge og køb grønne planter, der er lette at passe og holde i lang tid.

  1. Brug grønne nuancer i indretningen

Hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i det helt store malerprojekt og male en endevæg i en grøn nuance, så er der også lettere metoder til at introducere de grønne nuancer. Investér en eftermiddag til at male et maleri med grønne nuancer eller kig skabet med nips igennem efter ting, der er grønne. Det behøver ikke at være meget, men det vil skabe et gennemgående tema i din indretning, som er prikket over i’et.

Når du køber en lampe fra Aros Lights er du samtidig med til at støtte oprettelsen af Danske Folkeskove. Det sker gennem vores samarbejde med Growing Trees Network Foundation, hvor vi for hver lampe vi sælger, donerer penge til at plante et træ. Læs meget mere om samarbejdet her. På den måde er du også med til at skabe endnu flere smukke oaser i Danmark, hvor vi kan nyde naturen sammen.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Tilbage til toppen